Det varade inte länge...

Färgade om håret på kvällen igen, haha.. så kan det va. Har iaf testat. Idag ska jag packa klart väskan tills imorgon, göra sallad som jag ska ta med på bussen. Ska försöka klara att äta så mycket LCHF som möjligt på båten, men kommer nog att unna mig nåt litet. Har faktiskt varit duktig i 3 veckor, inte unnat mig nåt onyttigt!

I eftermiddag blir det promenad med Jojjo och Debbi, ska bli trevligt.

Resultatet...

Jaha såhär blev då resultatet av färgningen... Jag vet att det är "ute" med att färga underhåret men det skiter jag fullständigt i jag ville testa...



Frukost: Ägg och bacon.
Middag: blir det broccoli och fläskfilégryta.

Förresten vägde mig ju i söndags, det blev -1,6kg men i onsdags hade jag ju inte gått ner nåt. Men nu är det -3,6 kg på 2,5 vecka. Vi får se vad vågen visar på söndag, men ska ju på kryssning på fredag så räknar egentligen inte med att gå ner något denna vecka.  

 


Gör nåt galet...

Jag sitter nu med färg i håret!! Herregud hoppas detta blir bra! Ska försöka mig på o ha ljusare underhår.... hm... testade detta för några år sedan och det slutade med att jag såg ut som cruella devil!! Hope not!! Lägger såklart upp bild sen, om jag vågar.

På fredag bär det av på kryssning! Och jag ska få unna mig från buffén, alltså inget LCHF!


Invägning på söndagar...

Från och med nu kommer det bli invägning på söndagar. Hoppas jag lyckas gå ner något sedan förra vägningen! Idag blev det en promenad i fålehagen, frukosten bestod av rester från gårdagen. Snart ska jag sätta fart med städningen, och så blir det ett corepass ikväll.

Fick en LCHF bok av mamma med massa tips och recept, jättebra tack! Har hunnit laga en sak från boken, zucchinipasta typ. Det va asgott så det är något som kommer lagas fler gånger.


Vecka 2... 0kg!

Står still denna vecka, känns jävligt pissigt! Men jag tänker inte ge upp!!

 


Stepup

Ikväll kl. 19.00 blir det stepup för min del, nytt program oxå, fullt med fart svårt o hänga med faktiskt men ska bli skönt o träna.

Frukost: LCHF bröd (finns på maxi) med smör och korv.
Lunch: "stuvad" blomkål och kokt korv... Blomkålen va inte alls god så käkade bara någon matsked.
Middag: kebabkött, hamburgedressing, kokt blomkål och broccoli.

Fixade lite i trädgården, men blev så varmt så jag la ner. Har tagit hand om lite disk och tvätt. Nu sitter ja och slappar framför datorn och tvn.



Det rullar på...

Ikväll kommer sambon hem, blir lite mys med god mat och film. Kom nyss hem från en promenad i råssnäs med Heffa och mamma.

Frukost: Bakade "bröd" ville ha lite variation.. men det blev ganska geggigt i och med osten men bättre än oopsies. Tog några skivor skinka till oxå.

1 ägg
ca 1 dl sojamjöl
1 dl vatten
1 msk fiberhusk
1½ dl riven ost
salt

Lunch: Några jordgubbar och turkisk yoghurt.

Kvällspromenad

Idag har jag spelat minigolf med Johanna.. JAG VANN!! Det va aslängesen som jag spelade, mycket kul. Sen gick vi på bio, det blev dark shadows.. Den va lite konstig... inte dålig men aa.. Tycker iaf att corpse bride som Tim Burton oxå har gjort va bättre. När jag kom hem från bion skulle jag och Heffa gå en liten kvällspromenad. Efter en bit började Heffa kolla bakåt hela tiden som om nån följde efter oss så va tvungen o kolla... Och det va någon mer som va sugen på promenad.. Våran lilla katt, så hon hängde på. Det va jättegulligt. Nu blir det slappis i sängen!

Ensam

Jaha då har sambon åkt iväg på scoutläger... Ska umgås lite med Johanna sen, spela minigolf om vädret håller i sig och kanske gå på dark shadows ikväll. Ligger nu i sängen och kollar på senaste avsnittet av Glee, har blivit lite beroende.


Vecka 1: -2kg

Har snart hållt på med LCHF en vecka och vågen visade -2kg i morse. GLAD! :) Känns skönt att det funkar, hoppas det håller i sig. Ska börja ta tag i min träning nu oxå, har bokat in mig på en massa pass på gymmet. Bland annat core och step. Huvudvärken håller i sig, men det är inte så farligt så överlever...


Oopsies

Idag testade jag att göra oopsies, det va ingen höjdare kan jag säga, blev inte ens likt bröd...


Såhär gör man iaf:

3 ägg
100g philadelphiaost
En nypa salt
1/2 msk fiberhusk
1/2 tsk bakpulver

Dela upp äggvita och äggula i 2 bunkar. Vispa äggvitan med lite salt. Blanda äggula och philadelphiaost till en smet och tillsätt fiberhusk och bakpulver. Blanda sedan ihop innehållet i båda bunkarna försiktigt. Klicka upp smeten på en plåt. Grädda i ugn 150 grader i 25 min.

Mat...

Till frukost blev det laxen som blev över från gårdagen, orkade inte ställa mig och steka ägg o bacon igen. Måste komma på lite nya LCHF frukostar... Till lunch blev det kyckling, kokt blomkål och b-sås. Det smakade helt ok. Får se vad man kan hitta på för gott till kvällen.

Jag trodde faktiskt att det skulle vara jobbigare att vara utan kolhydraterna (speciellt potatis, bröd och pasta) men sockret är ju värre alltså. Är sugen på något sött... men några jordgubbar med vispgrädde hjälper inte mot sötsuget så måste komma på något annat...  


Söndag

Jaha då börjar söndagsångesten komma krypande...

Jag försökte fixa håret lite snyggt... men det blir ju aldrig lika bra som när man gick ifrån frissan!! Blir nästan galen, retar mig redan på luggen hahaha.. Aja men här kommer en bild iaf, har inte sprejat upp volym i håret än men men... Håret ser ju mer levande ut än innan jag klippte mig iaf.


Lördag...

Jaha kom hem från hundkursen för ett tag sen. Idag gick det verkligen inte bra för Heffa, inte hennes dag. Och så var det sista gången oxå, så hon fick ett diplom :P Tänk va stor hon har blivit, det va inte längesen hon såg ut såhär:



Jag klippte förresten håret igår, blev lite emostuk, så måste lägga upp en bild sen på frillan när jag fixat mig. Ibland måste man våga sig på förändringar! På tal om förändringar så rullar LCHF-dieten på, ont i huvudet och sötsugen till max! Men försöker klara mig ändå, vet ju att det kommer att gå över någongång. Fick frukost på sängen av min sambo i morse, stekt ägg, bacon och lite keso. Lagade dock ingen mat till lunchen, utan tog några ostbitar, lite jordgubbar men vispad grädde till för jag va så jäkla sötsugen! Men känner nu att det hade ju varit bra o ha käkat mat istället... 

Fredag!

Skönt med fredag, men var visserligen typ ledig igår oxå, jobbade bara 1 h. Idag är jag sjukt godissugen!! Men har nu varit i affären och handlat lite nötter och mjukostar som jag kan mumsa på sen. Hoppas verkligen att LCHF är någonting som kommer att fungera på mig. Jag gör iaf mitt bästa just nu.

Ok... Bra start.. ne inte direkt...

Tänkte starta första dagen som 25 år med att vara nyttig.. gick åt helvete direkt... Blev smörgåstårta över sen igår så va tvungen att ta en bit, och så blev det några godisbitar på det... Men nu får det fan va bra!

Funderar på att börja med LCHF, vill gå ner minst 10 kg tills augusti. Någon som testat det?

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus