Ojdå

Har glömt bort hur man fixar designen igen här på bloggen, råkade ju radera den förra fina bilden som jag hade i headern :( shit happens! Skönt med fredag, var ledig idag så jag och Heffa (hunden längst ner i inlägget, bilden tagen av Johanna Karlstedt) tog en lång sovmorgon, kanske lite för lång för kände mig "bakis" när jag vaknade till liv. Har varit och handlat en massa gott till kvällen, blir bakad potatis med räkröra. Sitter nu uppe i min pysselrum och fixar lite, borde gå ner och elda lite för jag börjar bli frusen.

Bantningen går inte bra för tillfället... usch! Men man ska ju ta en sak i taget så försöker komma igång med träningen först. Jag brukar göra allt på en gång och vara jätteseriös i början, i någon dag eller så sen tröttnar jag! Helt hopplöst. Måste förändra mitt sätt att leva, dock fungerar jag som så att jag behöver någon som sparkar mig arslet hela tiden annars tappar jag intresset och motivationen.


Dags o börja blogga igen kanske?!

Jaha här ekade det tomt... Har god lust att börja blogga igen så kanske borde fräsha upp bloggen en aning. Ligger hemma i sängen nu efter en arbetsdag och promenad. Ska även gå på stepup ikväll, lär behövas efter allt jag svullat i mig idag så jag går + - noll på det extra kaloriintaget!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus