Söndag

Ligger i sängen (som jag gjort typ hela dagen) kollar på dumburken och facebook. Skönt o inte göra ett skit ibland! Vilar upp mig inför en tuff vecka.

"Frukost": Kebabsallad

Middag: Laxfilé, isbergssallad och lite cesardressing

Vägning vecka 6 -3,4kg

Jajjemen det stämmer. Har lyckats gå ner 3,4 kg på en vecka tack vare superdieten! Så idag firade vi lite med en kebabsallad, men nu kör vi igen. Har tänkt att fortsätta hålla mig strikt till 15-20g kh per dag. Försöka hålla mig i ketos och gå ner så mkt som möjligt innan vi ska ut och fjällvandra på semestern, längtar!
 

Torsdag

Nu har jag jobbat klart för denna vecka, skönt med ledigt o fira midsommar. Tänkte göra lite egen midsommarmat, med egna köttbullar, lite räkor, lax och ägg med majonäs på.

Frukost: 100g kesella, 50g hallon (7 kh)


(Bilden är tagen från google, men min frukost såg likadan ut)



Tisdag och Onsdag

Tisdag:

Frukost: kesella, 50g hallon (7 kh)

Lunch: 2 ägg, 1/2 tomat, 1/4 gurka (4,5 kh)

Middag: 170g biffkött, zucchinipasta (5 kh)

Onsdag: 

Frukost: 2 kokta ägg, en klick majonäs, 50g hallon (5 kh)

Lunch: Lax, 50g sallad, lite majonäs (1,5 kh)

Middag: baconlindad kycklingfilé, 50g sallad, majonäs (3 kh)


Har även köpt stickor för att mäta om man är i ketos, och det verkar jag vara! Ser fram emot vägningen på söndag. Lite tråkig midsommar blir det visserligen, MEN den maten kan jag lika gärna äta senare, vill hellre gå ner i vikt.

Superdiet

Eftersom vågen inte visade något resultat efter en vecka då jag både tränade och höll mig till dieten ska jag nu testa på en variant av "superdieten" så får vi se om det ger något resultat. Jag gjorde om recepten lite, men det är samma sak som strikt LCHF. Alltså max 20g kolhydrater per dag.

Frukost: 1 kokt ägg, 100g frysta hallon (7g kh)

Lunch: 100g lax, 50g isbergssallad (0,5g kh)

Kvällsmat: 170g stekt kyckling, stekt bacon, 50g isberssallad (0,5g kh)


Vägning vecka 5, +-0

Så jävla besviken! Har skött maten o tagit några promenader samt varit på step i onsdags! FAN!


MÅNDAG!

Jaha måndag igen... Jag hatar måndagar! Sen jag började med LCHF har jag faktiskt märkt att jag har mer energi, orkar göra saker. Inta bara ligga i sängen och vara trött hela tiden.

Frukost: 2 skivor LCHF bröd, bregott, en burk makrill i tomatsås.

Lunch: Skivad paprika, bearnaisesås, skinksnitzel

Kvällsmat: är det tänkt att bli biffstroganoff och en sallad

Vägning vecka 4 -2,3kg

Ja idag är det ju söndag = vägning. Har gått ner 2,3 kg denna vecka, hade ju gått upp förra veckan så känns skönt att det försvann snabbt! (Det berodde nog på att jag hade mycket vätska i kroppen den veckan).

Frukost: 1 skiva LCHF bröd, bregott, kokt ägg, majonäs
Lunch: Lax, sallad, romsås
Kvällsmat: Ska bli grillat hos svärmor ikväll


Frukost


4 bacon
3 ägg
2 små tomater
1 champinjon


Sovmorgon...

Dagen började med en frukost bestående av äggröra med en klick smör och lite bacon i ugnen. Tog sedan en promenad med min kära svägerska i fålehagen, tog 5km rundan. Åkte hem till morsan en sväng innan jag åkte till stan för att köpa cocosfett inne på nature-affären. Fattar inte vad det är för skillnad på silverpaketet som finns i vanliga affären?

Åkte sen till ica i charlottenborg för att handla lite grönsaker och kött, även bröd till sambon. Till lunch blev det stekt skinksnitzel och egengjord sås med champinjoner och grädde samt några paprikaskivor.

Ska åka och jobba en liten stund i vadstena sen vid 16. Sitter och kollar på ett avsnitt av american horror story, serien är både bra o dålig på samma gång haha.


Denna fina bild har Johanna tagit, Besök hennes blogg: http://primeval.blogg.se/



Vägning,vecka 3

Har inte hunnit uppdatera bloggen... men i söndags visade vågen + 1,5 kg eller va det nu var... Vi får se vad det står på söndag. Jag unnade mig lite på kryssningen, men inga mängder!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus