Jobbigt...

Mmm.. Måndag igen, behöver jag säga mer än så?! Maten har inte varit den bästa idag heller.. Nya tag imorgon, en dag i taget!

Nu sitter jag och väntar på att sambon ska komma hem från jobbet, så ska vi käka lite och grejja på övervåningen innan det blir filmmys.


-0,3kg

Lite ner denna vecka iaf! Har försökt att äta mindre socker och motionerat mer. Nu är det bara o fortsätta!

Morgonpromenad...

Ne nu ska vi ta tag i saker här.. bra kost och mycket träning är det som gäller, det är det bästa för att få ett långsiktigt bra resultat... är ledig idag, så då blir det morgonpromenad, sen havregrynsgröt till frukost och simma med mamma vid 11. Får se om man hinner klämma in någon mer träning sen efter lunch. Ikväll blir det surströmming hemma hos svärmor.

Heffa och jag svullade glass igår... usch vad onödigt!

Åhhh!!

Sötsug!! Orka!!

Promenix

Nehe nu har jag slöat tillräckligt! Dags att ta med Heffa ut på en promenad i Vedemö.

Mmmm....

Jaha.. vi vägde oss igår... + 0,6.. wtf?! Började dagen bra med havregrynsgröt till frukost.. blev dock en kyckling kebab till lunch.. usch jag är värdelös!!

Hemma

Kommit hem från semestern. Väldigt vackert uppåt i landet! Tyvärr så svullade vi mer onyttigt än vad vi motionerade bort så vågen visade på +0,4kg... Inte bra! Men men.. får dra ner på sötsakerna och matportionerna snart.. Har 1 veckas semester kvar.. Svårt att vara hård mot sig själv just nu....


Vägning innan semestern

När vi vägde oss sist så hade jag gått upp 2,6 kg! Men det va sent på kvällen + att vi nyss hade svullat i oss kyckling, revben o potatissallad! Men det är ändå plus.. Inte så konstigt med tanke på att jag fallit tillbaka i mina gamla vanor igen... äter mycket mat.. o onyttiga saker.. Men hoppas kunna ta tag i dom där kilona nu på semestern som kommer. Kristallsjukan har även blivit lite värre... jäkla skit! Men får ringa vårdcentralen om 2 veckor om det fortfarande är samma problem då.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus