Vaniljpudding

Har varit på jakt efter modifast vaniljpudding... apoteken har inte tagit hem dom i sitt sortiment! Surt! Jag tror den är jättegod.. Smakade vaniljshaken i morse, den va väldigt god. Soppan smakade inte alls gott.. kommer bli svår att få i sig...

Till kvällen köpte jag mini meal med några makaroner, ska bli spännande o se vad det smakar... Hoppas detta funkar så man kan gå ner lite mer i vikt :)

Nu kör vi!

Ibland blir det inte som man önskar i livet, bara att ta nya tag! Nu har jag ätit min sista måltid, haha eller vad man kan säga. Tänkte testa på modifast nu i 2 veckor så får vi se hur det går. Jag behöver ha en kickstart för att komma igång igen. Hyrde film idag oxå, breaking wind eller va den nu hette... skitfilm haha!


Friskare..

Vikten står stilla just nu.... När jag tänkte ta tag i träningen så blev jag sjuk! Har vart det i en vecka nu med feber o skit... Håller på o bli bättre nu iaf, så imorgon blir det nog någon form av träning på min lediga dag, typ promenad kanske eller någon lättare träning. Nu måste jag ta tag i detta igen!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus